Tweede Fase - Derde Fase - Vierde Fase - Bevalling

career

Tweede Fase - Derde Fase - Vierde Fase - Bevalling

Tweede Fase - Derde Fase - Vierde Fase - Bevalling

Bevalling

Vrouwen die klaar zijn om te bevallen, vrezen vaak een van de volgende twee dingen: de bevalling of de uitgerekende datum. Sommige vrouwen zijn bang dat ze weeën hebben, terwijl anderen bang zijn voor de bevalling zelf. Hoe je je ook voelt over je eigen bevalling, je moet onmiddellijk contact opnemen met je arts, zodat je de broodnodige rust en ontspanning kunt krijgen. De bevalling is geen moment van rust; het is eerder een moment van intense lichamelijke en geestelijke inspanning. Daarom moet je ervoor zorgen dat je een verloskundige kiest die je vertrouwt en die veel ervaring heeft met het geven van uitstekende zorg aan aanstaande moeders.

Het meest voorkomende teken dat je aan het bevallen bent, is de aanwezigheid van blauw slijm dat uit de baarmoederhals kan komen. Andere vroege tekenen en symptomen van een beginnende bevalling zijn kramp, rugpijn, diarree en weeën in de buurt van de navel. Als het mogelijk is, ga dan naar het ziekenhuis en bel een van de vroedvrouwen voor advies. Je hoeft je geen zorgen te maken over een moeilijke bevalling, want met de hulp van je verloskundige en/of gynaecoloog verloopt de bevalling soepel en zacht.

Tot slot: een bevalling komt niet van de ene dag op de andere en is een heel natuurlijk proces dat in de tweede fase van de zwangerschap plaatsvindt. Uw eerste stap moet zijn om na de bevalling uit te rusten, zodat alle onnodige stress en spanning als gevolg van de komst van uw baby wordt weggenomen. Het geeft niet alleen je lichaam de kans om te herstellen van de stress van de bevalling, maar het zal ook je baby helpen om ontspannen en comfortabel te blijven. Je bevalling zal mild en gelukkig verlopen en je baby zal veilig en gezond aankomen aan het einde van een mooie, gemakkelijke bevalling.

Tags
Populair
img
Tweede Fase - Derde Fase - Vierde Fase - Bevalling
img
Land de baan van je dromen met deze eenvoudige sollicitatietips
img
Hoe blijf je kalm tijdens een sollicitatiegesprek
img
Is flexibel werken de juiste keuze?
img
De top 6 van manieren waarop mensen arbeidsomstandigheden verkeerd begrijpen
Trending